Dårlig økonomi og stress? Få startet på en løsning …

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Flere og flere mennesker bliver ramt af stress i en eller anden grad her i livet. Desværre, er det nu også blevet hyppigere vi får stress. Dette skyldes at vi i dag er blevet mere fokuserede på tænk penge og privatøkonomi ud fra hvad vi tjener. Vi stræber efter at få de dyreste ting så vi kan vise os for omverdenen at ”vi er de bedste”, og det nager os.

Specielt for dem der har en dårlig økonomi. Hvis du ikke kan tænke på andet end penge, måder at tjene penge og i det hele taget komme ud af en generelt dårlig økonomi.

Stress grundet dårlig økonomi starter ofte med at du kan følge med i de personer du har gået i skole med, om det er folkeskole, efterskole eller gymnasie, og se at de klarer sig virkelig godt. Nogen er blevet selvstændige og kører rundt i sportsvogne, hvor du måske sidder i din etværelses og venter på at starte på en uddannelse.

Det er disse scenarier der giver os stress, og kan få os til at føle som om vi har en dårlig økonomi. Hvilket er noget psykisk vi skal ud af.

Accepter din situation

Der er altid en løsning på et problem. Og hvis dit problem er stress og dårlig økonomi, så er der minsandten også en til dig.

Du kan starte med at tænke igennem hvorfor du står hvor du nu gør i henhold til økonomi. Hvad har forsaget din verdenssituation som den er i dag. Når du har defineret dette, kan du nu tænke på hvad du skulle have gjort anderledes og hvad du skal gøre anderledes fremadrettet.

At du har en dårlig økonomi, eller du føler at du har en dårlig økonomi er ikke unaturligt. Din økonomiske situation er ikke unaturlig, for ellers havde du ikke været hvor du er nu. En stor del af processen består i at acceptere hvor du er lige nu, så du bedre kan bearbejde dit stress.

Det er OK at låne

Din bankrådgiver er muligvis den bedste psykolog du kan få, når det omhandler stress grundet dårlig økonomi.

Din bankrådgiver vil fortælle dig at det hele nok skal gå, være med til at lave en plan for dig så du kan gå fra en dårlig økonomi til en god. Du skal ikke være bange for at banken bare vil tjene penge på dig, for de kan ikke tjene nogen penge hvis du ikke har nogen. Derfor vil din bankrådgiver have du har så mange penge til dig selv som muligt, kommer ud af en dårlig økonomi og får det bedre psykisk i henhold til stress. Dette vil din bankrådgiver for så kan det være du har lyst til at optage billån eller boliglån hos ham engang i fremtiden. Din bankrådgiver var nemlig så flink og rar dengang, og fortalte dig at det hele nok skal gå.

Det bedste du kan gøre dig selv når det kommer til at låne penge er, at undgå kviklån. Kviklån vil give dig en endnu dårligere økonomi, og vil i stor grad give dig mere stress.

Giv din mening til kende?
Sending
User Rating 5 (1 vote)