Hvordan starter du med affiliate eller lignede?

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Når du har sat sig for at tjene penge online, hvilket kan komme af forskellige årsager, så er affiliate og indtjening en noget rodet bunke af informationer.

Hvis du begynder at søge på affiliate, så får du en milliard forskellige muligheder. Og selvom det var være før i tiden, så vil mange af de søgeresultater du får, love guld og grønne skove i form af ingen arbejde der vil give dig mange penge i kasse – Her bruges termen Passiv Indkomst altid.

Personligt lever jeg af affiliate marketing som du kan læse mere om på min side her, men helt ligesom mig og andre som jeg kender der også arbejder indenfor dette felt, så findes der ingen nem og gratis at tjene penge på, når vi snakker om affiliate.

Det at tjene penge, det koster penge og hvis du ikke har et budget, så kræver det rigtig mange mandetimer i både at lære og ikke mindst, lave rugbrødsarbejdet. Det er den logiske ting at gøre, for med mindre du er født med penge, og derved kan købe dig til en webshop, varelager, søgeoptimering og reklame opsætning, så burde alle kunne lave en indkomst. Men hvis du som de fleste af os, ikke har en pose penge med hjemmefra, så er der kun hårdt arbejde, held og lidt mere hårdt arbejde, hvis der skal tjenes noget indkomst.

Hvordan kommer du i gang på den rigtige måde?

Der findes som sagt rigtig mange måder at tjene penge online. Og de har alle det til fælles, at de kræver tid, arbejde og penge for at lykkes.

Du kan satse på affiliate blogging, lave dine egne digitale produkter, dropship, webshop eller sælge dine egne fysiske produkter.

Blogging er nok den “nemmeste” måde, for det at lave sine egne digitale produkter kræver faktisk det samme som blogging, men det kræver også at du rent faktisk kan lave produkter, og ikke mindst, outsource tingene på den rigtige måde.

Undgå guld og grønne skove

Hvis du vil i gang med at lave blogs, så findes der gode steder hvor du kan finde begynder guides, men der findes også rigtig meget lort derude. Og jeg må indrømme, at de fleste gyldne måder der lover guld og grønne skove på et split sekund, er blevet testet – Og de virker ikke.

Som sagt, kan du læse meget mere om det med tjene penge online via affiliate på min side Lansky.dk.

Du kan også finde mange begynder guides til 5, 7 eller 19 dollars på steder som Warriorforum, JvZoo og lignede, problemet er bare, at kun en meget lille procentdel af disse programmer/bøger/guides er noget værd. De fleste ting der lover guld og grønne skove disse steder,  er plr materiale fra folk der aldrig har tjent en krone på det de lover. Og hvis de tjener noget online, så er det på deres tåbelige programmer som de prøver at sælge dig.

Lær om blogging m.m. på video

Det hjælper selvfølgelig ikke dig helt vildt meget med at komme i gang. Men hvis du er til video, kan du overveje Udemy, hvor du kan finde gratis programmer(bare søg på gratis) indenfor affiliate & online marketing. Det er godt sted at starte, for du skal faktisk igennem en ret stor læringsproces, hvor bare det med at lære WordPress, som er det mest brugervenlige og brugte system til blogs, kræver en del læretimer.

Youtube har også meget godt, og hvis du søger på how to earn money on blogging og lignede 2020, så starter du ud med den overordnet forståelse. Dernæst kan du begynde at grave dig ned i alle aspekter af tingene, for du skal vide noget om wordpress, opsætning, søgeoptimering, salg, skrive, outsourcing og faktisk også bogføring 🙂

giv din mening til kende?
Sending
User Rating 5 (2 votes)