Kan man finansiere en bolig med forbrugslån?

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Kan man finansiere en bolig med forbrugslån? Hvis du kan nikke genkendende til blot et par af følgende udsagn, så er denne artikel med garanti noget for dig.

Har du en dårlig økonomi? Vil du helst undgå at snakke med banken? Vil du gerne købe et dyrere hus end det banken vil låne dig? Vil du gerne undgå den lange proces der er i forbindelse med en bolighandel?

Som sagt, hvis du kan se dig selv i ovenstående spørgsmål, er denne artikel noget for dig.

For nej. Det kan du ikke. Der er flere grunde til hvorfor du ikke skal og ikke engang prøve at finansiere en bolig med forbrugslån.

Hold dig fra forbrugslån

Forbrugslån er simpelthen noget der er opfundet for at udnytte den almindelige dansker. Forbrugslån er noget af det dyreste du kan købe i dit liv, og hvad får du ud af det? Du betaler rigtig mange penge for at få nogle penge, det er en skidt handel.

Selv hvis du tager forbrugslån for at få råd til udbetalingen af en bolig. Så når du har fået din bolig, så har du pludselig din bolig du skal betale for (naturligvis) og du har også en gæld der nærmest aldrig forsvinder og som sluger alle dine penge. Dit forbrugslån vil i dette tilfælde typisk ende med at du ikke har råd til at blive i huset og huset skal på tvangsauktion så du kan betale din gæld til din bolig ud, og du kan betale dit forbrugslån tilbage.

Så står du herefter med en heftig gæld der og du er tilbage fra hvor du startede. Nu skal du betale din gæld ud for at kunne spare nye 5% op til en ny bolig.

Du skal finansiere din bolig efter bogen

Når du skal finansiere en bolig, skal du gøre det som systemet er sat op til. Det kan godt være det lyder til at du har halsbånd på når vi omtaler ”systemet” men det er blot din egen indbildning. Du har mange måder hvorpå du kan finansiere en bolig, og du vil derfor altid få flere valgmuligheder fremlagt af din bankrådgiver.

Når du skal finansiere en bolig, er det som regel (alt efter hvor mange penge du har sparet op) i forbindelse med tre betalinger/lån. Du har selv 5% af prisen på den ønskede bolig, 15% boligens pris er i banken og de sidste 80% er et realkreditlån.

Du kan ikke købe en bolig, hvis du ikke selv har 5% i udbetaling.

Forskellige lån til at finansiere en bolig

Nu har du heldigvis fundet ud af at du skal holde dig fra forbrugslån og at forbrugslån ikke gavner nogen i denne verden, lige foruden manden bag det hele.

Som førnævnt er der mange forskellige metoder til at finansiere en bolig. Der findes låntyper til lige netop dig, det er bare et spørgsmål om at du får fortalt din bankrådgiver hvordan du er som person, og hvad du har af ønsker.

Held og lykke med boligjagten.

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (1 vote)