Kviklån til at købe forbrugsvarer

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Kviklån til at købe forbrugsvarer? Når du lige står der i Ikea og egentlig bare var på vej efter nogle spisebordsstole, men pludselig opdager alle de ting du ikke vidste at du manglede til dit hjem, så er kviklån ved din side og klar til at hjælpe dig. Kviklån er et lån du kan tage online som typisk tager få minutter inden pengene er på din konto.

Det du skal være opmærksom på ved kviklån er bare, at hvis du ikke betaler pengene tilbage i god tid, så kommer renterne efter dig i stor stil. De fleste mennesker der er registreret i RKI, er grundet optagelse af kviklån – Og forbrugsvarer er en af de situationer hvor du ikke skal låne penge som regel.

RKI er et register over dårlige betalere. Folk der står i RKI og er hyppigst meget begrænset rent økonomisk, eftersom der ingen tillid er til dem, og netop derfor vil ingen pengeinstitutter låne dem penge, i frygt for ikke at få dem igen.

Det eneste tidspunkt et kviklån er et godt lån

Vi kom med eksemplet i Ikea før, og der kan selvfølgelig være mange andre lignende scenarier. Det kan også være der er en masse gode udsalg i Elgiganten, Bilka eller noget helt andet. Vi snakker altså her om forbrugsvarer.

Hvis du nu vil tage et kviklån for at købe nogle forbrugsvarer så skal du altid vide hvornår du præcist er i stand til at betale dit kviklån tilbage igen. Det kan jo godt være at du ved du får en stor bonus oven i din løn slut på måneden, så gør det ikke noget at tage et kviklån da det ikke er sikkert de ønskede forbrugsvarer er på tilbud til den tid.

Din bank kan være med på moden

Der er alt for mange der benytter sig af kviklån, og derfor er nogle banker begyndt at komme med et lignende produkt til deres kunder.

Eksempelvis Den Jyske Sparekasse giver mulighed for at du kan tage det de kalder et ”strakslån”. Et strakslån er ikke noget enhver kan komme og få hos Den Jyske Sparekasse. Ved deres strakslån (som er deres udgave af et kviklån) kan du også søge og få et lån i døgnets 24 timer, direkte ind på din konto uden at have nogen form for kontakt med en bankrådgiver.

Der er flere banker der har samme produkt som Den Jyske Sparekasse’s strakslån, og disse lån der kommer fra bankerne er de bedste kviklån du kan få. Her er der nemlig taget forbehold for dig som kunde og hvordan din økonomi den er. Du undgår her at betale urimelig renter, og du vil til enhver tid kunne snakke med din bankrådgiver om hvad du skal gøre med den gæld du nu får i forbindelse med optagelse af deres ”kviklån”.

Opsparingen er vejen frem

Hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, så lav dig en opsparing. Hvis du har en opsparing på bare 10.000, så har du nok til at kan impulskøbe når der er gode tilbud. Eksempelvis i juletiden eller januarudsalg.

På denne måde sørger du også for ikke at bruge for mange penge, og så er det heller ikke det samme at bruge sine egne penge som du selv har sparet op, som hvis du pludselig får dem ind på din konto med det ene formål, at de skal bruges.

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Kommentarer (Ingen)

Leave a Reply

Sending