Sparetips til par? Få de få enkle tips der giver luft i budgettet

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Sparetips til par? Der er rigtig mange måder hvorpå du kan spare penge, det er bare ikke altid lige let at få det gjort. Det er langt nemmere når ”du” bliver til et par. Som par er det nemlig lettere at sørge for alle de gænsge sparetips der findes, hvis den ene halvdel har haft en lang og hård dag. For hvis du var alene og måske har haft en lang og træls dag på arbejdet, så er det måske mindre overskueligt at skure ned for varmen, at koge vand i mikroovnen eller spar penge på madbudgettet.

Men som par, er alting altid lettere.

Sparetips i hjemmet

Netop det at koge vand i en mikrobølgeovn eller en elkedel er et af de bedste sparetips der findes som gøres i hjemmet. Det er nemlig langt billigere end at du skal til at tænde for komfuret for så at koge en masse vand.

Et andet af de mest populære sparetips i hjemmet er at skrue ned for varmen. Det kan virke så banalt at du måske slår dig selv med en håndflade mod panden, men det er ganske undervurderet. Varme er faktisk meget dyrt, det er bare fordi vi ikke har fået sat kroner og øre på hvad det koster i timen når termostaten står på 2, at vi ikke kan forholde os til det rent økonomisk. Men husk hinanden på det når i skal ud af døren, eller når i ikke benytter et rum i længere tid.

Til listen over sparetips i hjemmet, tilføjer vi lige indkøb. Den er god nok, indkøb i hjemmet. Et af de absolut bedste sparetips der virkelig kan ses på budgettet, er at handle deres dagligvarer bag computerskærmen. Det kan godt være i skal betale lidt mere for poserne, at få levering og at mange af dagligvarerne måske er en krone dyrere end i det lokale supermarked, men det er billigere i længden. Grunden til at dette er på listen over effektive sparetips til par, er at i undgår at købe en masse unødvendigt. Når man er et par, kan man let gejle hinanden op til at købe noget usundt. Vi kan nærmest smage de forskellige varer når vi handler ind, for nu er der lige pludselig to slikmunde når i er et par, i stedet for en.

De bedste sparetips til par findes i deleøkonomi

Hvis i står i en position hvor i måske har to boliger eller to biler, så kan i leje henholdsvis en bil eller en bolig ud. Dette kan gøres ved hjælp af app’s som GoMore og AirBNB.

Hvis vi tager udgangspunkt i GoMore og at i har to biler, så kan i leje den ene bil ud hver weekend eller når i har ferie. I kan hurtigt tjene mellem 400 og 800 alt efter hvad det er for en bil i har som i vil leje ud. Der er også potentiale til at tjene mere. Det er altså mange penge der potentielt bare holder stille når i kun skal bruge en bil.

Udnyt at i er et par, og gør noget godt for jeres økonomi. Der er mange tips om at spare lidt penge i hverdagen derude som specielt er egnet til par.

Giv din mening til kende?
Sending
User Rating 5 (1 vote)