Tips til at få de bedste lån

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Gode lån hænger ikke på træerne, og selvom pengeinstitutterne efterhånden fungerer ligesom et supermarked for penge, så er det nu ellers ikke der vi handler ind lige så ofte som vi handler mælk.

Vi forbinder for det meste lån med noget der er nødvendigt på et eller andet tidspunkt i vores liv, og samtidig forbinder vi det med noget der er dyrt i form af omkostninger. tips til at få de bedste lån kan være bredt og meget varierende. Men her får du de små korte tips hvordan du kan få de absolutte bedste lån.

De bedste lån til biler

Mange bilforhandlere tror rent faktisk på at de er billigere end bankerne, nogen af dem ved godt at det er noget fup når de reklamere med en rente på 2% og fortæller at det er det bedste lån i forhold til banken, men det skal du altså ikke lade dig snyde af(Hvad betyder ÅOP?).

De eneste tidspunkter bilforhandlerens ”gode” lån er godt, er hvis du rent faktisk har tænkt dig at beholde den bil du nu gerne vil købe i 8 år. Hvis du overvejer at skifte bil inden de 8 år, så vil banken i langt de fleste tilfælde være bedre og billigere.

Så hvis du vil have det bedste lån til at købe en bil, så tag bilforhandlerens tilbud med på skrift og besøg din bank bagefter. Her kan din bank vise dig hvordan de helt reelt er billigere, selvom deres rente er højere.

De bedste lån til boligkøb

Går vi et niveau op i de dyre lån, så omhandler det for de fleste mennesker noget langt over en million. Det er ved disse lån, hvor du bør skifte bank hvis en anden bank kan gøre det billigere, for her er der altid mange tusinder af kroner at hente, så selvom du har tegnet alverdens andet i din nuværende bank, kan det nemt betale sig at skifte bank hvis en anden bank kan tilbyde dig et langt bedre lån(Hvad betyder et afdragsfrit lån?).

Her skal du gøre som du gør med bilforhandlere. Her skal du samle tilbuddet hos din bank, gå over til den næste bank og den næste bank igen. Til sidst vil du højst sandsynligt have sparet lidt på boliglånet som kan resultere i mange tusinder. På denne måde finder du altså de bedste lån.

Det bedste lån til forbrug

Kviklån til at købe forbrugsvarer? Ønsker du at købe et stort og dyrt TV, vil du gerne ud og rejse eller noget helt tredje som koster knaster, så er der ét bestemt lån som absolut er det bedste på markedet. Her er der tale om SU-lån. Et SU-lån er det billigste lån du kan finde hvor ingen banker kan være med. Dette er det bedste lån fordi, at renten kun er på 4% indtil du er færdig med uddannelsen, hvor den herefter kun er på 1% indtil du betaler den ud.

Uden tvivl det bedste lån til forbrug du kan finde, og det er ingen skam at tage.

Kviklån til at købe forbrugsvarer? Er du derimod ikke studerende og ønsker et lån til materielle goder i en eller anden form. Så finder du atter igen det bedste lån vil at forhøre dig ad ved bankerne. Bare husk på at det bedste lån ALDRIG er et kviklån.

Din mening?
Sending
User Rating 0 (0 votes)

Kommentarer (Ingen)

Leave a Reply

Sending