Tips til at indrette arbejdspladsen med brugte møbler

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

En god atmosfære er alfa og omega, når det handler om at skabe gode rammer på arbejdspladsen. Det kan eksempelvis være, at der indrettes et loungeområde ved indgangen med behagelige stole og nogle små borde, eller at kontorlokalerne har nogle stole, der er gode at sidde i over længere tid. Det behøver ikke at være en dyr fornøjelse at indrette arbejdspladsen med pæne kvalitetsmøbler. Det er nemlig muligt at investere i brugte møbler, og i denne artikel får du tips til, hvordan du indretter arbejdspladsen.

Køb brugt og spar penge

Hvis du har fået ansvaret for at skulle købe nye møbler til arbejdspladsen, kan budgettet hurtigt blive presset, hvis kvaliteten også skal være i top. Ordentlige møbler, der holder længe, og som skal kunne holde til at flere mennesker bruger dem hver dag og i flere timer, kan blive en dyr post. Det er her, genbrug kommer ind i billedet. Hvis du vil holde budgettet og måske endda stå tilbage med et restbeløb, er det værd at overveje at indrette med brugte møbler. Der findes flere sider på internettet, der sælger brugte møbler – også designermøbler – til kontorer til favorable priser. Ved at undersøge udvalget af de brugte møbler sparer du for det første penge, og for det andet kan du anskaffe møbler, der er tegnet af nogle anerkendte designere, uden at det koster en bondegård.

Skab et indbydende loungeområde

Indgangen er formentlig det første, både medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder og så videre ser, når de ankommer til jeres adresse. Førstehåndsindtrykket er vigtigt, og derfor kan det være en god idé at indrette indgangen i en loungestil, som signalerer, at her er det professionelt, men også rart at være. Det kan især være en god løsning, hvis indgangen ligeledes bruges som et venterum til møder. Afhængigt af, hvor stort jeres indgangsområde er, kan forskellige slags møbler placeres. Er der begrænset med plads, kan I investere i nogle loungestole og nogle små borde. Er der derimod rigeligt med plads og et stort gulvareal, der skal udfyldes, kan I indrette lokalet med sofaer. Fordelen ved at købe brugte møbler er, at I kan få flere møbler for pengene, hvilket kan give et større økonomisk råderum, så I kan eksperimentere med, hvad der vil fungere.

Spis frokost i et velindrettet rum

Hvem vil ikke gerne spise sin frokost i et velindrettet lokale med gode borde og behagelige stole? Ligesom det kan være en god løsning at finde brugte møbler i god kvalitet til et lounge- eller indgangsområde, kan det være en god idé at indrette med brugte møbler i kantinen eller det sted, hvor der spises frokost og holdes kaffepauser. Hertil kan I vælge at købe forskellige former for spisebordsstole og spiseborde, så der eksempelvis både er mulighed for at stå op, mens der sippes til kaffen, og mulighed for at sidde ned, når maden skal spises. Er der godt med plads, kan der placeres zoner med sæt af spiseborde og stole, hvor der er rig mulighed for at veksle ord kollegaerne imellem, når uret viser pause. Derudover kan det være en mulighed at indrette rummet med barborde og barstole placeret ude ved væggene.

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 0 (0 votes)