Spar penge i dagligdagen

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Vil du også gerne have mere luft i budgettet? Vil du også gerne kunne tage på café et par gange i ugen med god samvittighed og nyde en cafélatte med en veninde? Eller måske er du en mand og gerne vil se Champions League på den lokale bar i stedet? Det skal vi nok finde ud af da der er et hav af muligheder hvorpå du kan spare penge i dagligdagen og dermed få mere til dig selv og fornøjelser.

Madplaner får dig langt

Spar penge på madbudgettet som det første. Det er utrolig undervurderet at lave en madplan og handle stort ind. Dette er en fordel både økonomisk, men også hvis du et eller andet sted godt kunne tænke dig at smide et par kilo her og der som alle os andre. Udgangspunktet her er dog at du skal spare penge i dagligdagen.

Lav en madplan til 1 uge ad gangen. Lav en specifik indkøbsliste hvor du velovervejet har fundet ud af hvad du skal have til morgenmad, frokost og aftensmad i de kommende 7 dage, og hold dig til den!

Du undgår at købe en masse unødvendige vare og fristelser hvis du kun køber det du har skrevet på din dosmerseddel, hvilket nemt kan resultere i at du sparer op til 800 i måneden. Selvfølgelig alt efter hvem du er som person og hvad dine behov er, men det vil økonomisk give dig mere luft i dagligdagen. Og især i forhold til de forskellige sparetips til par

Får du nok vand?

Vi bør drikke mellem 2 og 3 liter vand om dagen, men det er langt fra os alle der får det gjort, så gør du? Det er relativt meget vand, som vil erstatte relativt meget mad, som relativt vil spare dig for en del penge. Det er værd at tage med og dine nyrer bliver meget glade for dig.

Vand er billigere end alt andet. Så drik vand i dagligdagen og brug pengene på noget andet.

Er du medlem af folkekirken?

For hvis du er, og ikke er specielt religiøs, så meld dig ud. Her kan du hurtigt spare nogle hundrede kroner i måneden, som altså svarer til et par tusinde om året. Det er altså mange penge der kan gå til fadøl og cafelatter.

Opdateret budget – mere styr på dagligdagen

Det er en god idé at lave et budget hvert halve år, om ikke andet mindst 1 gang om året. Her får du et overblik om der er nogle faste udgifter der er steget, som ikke just giver dig flere penge i dagligdagen. Omvendt kan du også få et overblik og se om der er noget du kan undvære fra år til år.

Erfaring giver tilbage

At få penge til at hænge sammen med dagligdagen kan være et stort puslespil. Derfor er et vigtigt du allerede nu går i gang med at danne dig et overblik over dine penge, og så småt gør dig tanker om hvad du kan gøre i din dagligdag. Med andre ord handler det om tålmodighed, for du skal nok selv finde på måder hvorpå du kan spare penge i dagligdagen.

Det kan også være du med tiden bliver rigtig god til at ordne nogle ting selv, som den almindelige dansker ikke just kan. Dette er råd som kun du og folk der kan det samme som dig, kan bruge til at optimere deres økonomi i dagligdagen.

Din mening?
Sending
User Rating 5 (1 vote)